Edward Mackenzie

Van jongs af aan bekijkt Edward Mackenzie de wereld om hem heen door de camera. Aanvankelijk om vast te leggen wat hem boeide, later met steeds meer oog voor de schoonheid van natuur en landschap. Daarbij is voor hem de compositie van een foto een belangrijk focuspunt.
Met het Schotse bloed dat door zijn aderen stroomt is het niet vreemd dat Schotland zijn tweede vaderland werd, een onuitputtelijke bron van inspiratie. Via de Ierse folkmuziek leerde hij ook dat land goed kennen, en vanuit zijn klassieke opleiding ontstond een liefde voor het oude- en het nieuwe Griekenland. Dat zijn dan ook de landen waar Edward goed thuis is en zijn netwerken heeft.
Met zijn fotoreizen wil hij de passie voor die landen, in combinatie met zijn kennis van fotografie graag met anderen delen.
Edward Mackenzie volgde fotoworkshops bij gerenommeerde fotografen in binnen- en buitenland, en is sinds 2012 professioneel met zijn passie bezig.
Behalve fotoreizen geeft hij regelmatig workshops en individuele fotocoaching, en levert hij foto’s en handgesneden passe-partouts op bestelling. Op www.fotografieedwardmackenzie.nl is een overzicht van alle mogelijkheden te vinden. Speciaal voor zijn fotoreizen richtte Edward in 2018 Mijnfotoreis.nl op.

speciaal aanbod

nu 10% korting op je tweede reis

…omdat jouw reis naar meer smaakt!