Fotoreis Griekenland

Bijzondere fotografiereizen
meer informatie

Maak jouw mooiste foto in Griekenland

Het eiland Samos, in de azuurblauwe Aegeïsche zee geldt als één van de mooiste en groenste Griekse eilanden. Het landschap is er afwisselend en fotogeniek, de natuur ruig en ongeëvenaard, de geschiedenis tastbaar, en de mensen zeer gastvrij. Daarbij combineren we fotocoaching met ‘het goede leven’. Door onze contacten op Samos kunnen we dit avontuur voor een zeer scherpe prijs aanbieden.

Ervaringen van deelnemers

 

Helemaal top. Het was zoals ik had gehoopt. Een ongelofelijk mooi land in waarschijnlijk de mooiste tijd van het jaar. Goede raadgevingen m. b. t. instellingen en compositie hebben me geholpen om mijn fotograferen naar een hoger niveau te tillen.

Hans Bos

De eerste dag hebben we foto’s aan een meer gemaakt. De zesde dag waren de foto’s van de eerste dag vervallen tot kiekjes. De locaties echter zijn fantastisch mooi en de buien staan in schril contrast tegen de mooie foto’s waarmee je later thuis komt.

Hans Tolman

Onze fotoreizen

Onze fotoreizen voeren je naar de mooiste gebieden, naar ruige landschappen en verstilde meren. In kleine groepjes maak je onder leiding van een ervaren reisleider/fotograaf met Schotse roots een schitterende reis met talloze overweldigende foto-stops. Onderweg komen alle relevante fotografische onderwerpen aan de orde: scherpstellen, belichting, filtergebruik, langetijd-opnamen etc. Daarbij is door de kleine groepen alle ruimte voor individuele fotocoaching.

speciaal aanbod

nu 10% korting op je tweede reis

…omdat jouw reis naar meer smaakt!