Magical Skye

De mystiek van het ruige noorden

 

Bekijk het reisschema

Deze reis is volgeboekt

Vanwege de grote vraag is er een extra Fotoreis naar Skye van 19 tot 25 Oktober 2019!

Het walhalla voor de landschapsfotograaf

 

Start datum

13/10/2019

Eind datum
 19/10/2019
Aantal dagen
 7
Prijs
 € 1195,- vanaf Glasgow

Het eiland Skye, in het ruige Noordwesten van Schotland, is het Walhalla voor de echte landschaps- en natuurfotograaf. Hier is de aarde nog ‘oer’, hier is het licht ongeëvenaard. 
Mijnfotoreis.nl organiseert van 13 t/m 19 oktober een unieke fotoreis naar dit fotoparadijs. Uniek, omdat we door de samenwerking met de bekende Skye-fotograaf Tim Wilcock locaties zullen fotograferen die voor anderen verborgen blijven. En omdat we door onze contacten in Schotland dit avontuur voor een scherpe prijs kunnen aanbieden!

Dag 1

Vanaf Glasgow International  Airport reizen we in een comfortabele minibus via het beroemde Loch Lomond naar onze eerste foto-stop: het roemruchte Kilchurn Castle in de regio Argyll. Bij zonsonder-gang komen we dan bij een ander beroemd kasteel, Castle Stalker (foto boven). We eten en overnachten in een echt ‘old fashioned’ hotel aan zee. De eerste kennismaking met Schotland kan niet typerender zijn!

 

Dag 2

Na een royaal Schots ontbijt rijden we via een prachtige route met spannende eenbaans-weggetjes naar het Glenfinnan-viaduct, bekend uit de Harry Potter films. Met enig geluk passeert daar de Jacobite stoomtrein. Vanuit het pittoreske havenplaatsje Mallaig steken we dan met de ferry over naar Skye. In de buurt van de hoofdplaats Portree vinden we ons verblijf voor de komende vier nachten , een  comfortabele cottage. 

Dag 3 t/m 5

We verkennen de mooiste plekken van het magische eiland Skye. Natuurlijk zijn dat de beroemde ‘must-see’ locaties zoals de Quiraing (een oude aardverschuiving), de woeste Black Cuillinbergen en de idyllische Fairy Pools. Maar we komen ook op minder bekende plekken zoals de Fairy Glen, een lieflijk miniatuurlandschap. Eén  dag worden we vergezeld door Tim Wilcock, een bekende Skye-fotograaf die de beste locaties kent!

 

 

 

Dag 6

Het is alweer tijd voor de terugtocht. Onderweg doen we natuurlijk hét iconische kasteel van Schotland, het Eilean Donan Castle aan. Via Fort William rijden we naar het prachtige,  roemruchte dal van Glencoe, met een paar schitterende fotolocaties. We overnachten in een romantische boerenhoeve, na te hebben genoten van het afscheidsdiner (inbegrepen) .

Dag 7

Aan alles komt een einde…. we rijden vandaag terug naar Glasgow. In zeven dagen tijd hebben we zo een onvergetelijke indruk gekregen van een paar  van de mooiste delen Schotland, vastgelegd in een serie prachtige foto’s – gemaakt door jou zelf!

De reis

Start datum

13/10/2019

Eind datum

19/10/2019

Aantal dagen 7
Prijs

€ 1195,- vanaf Glasgow

Meerprijs 1-persoons kamer

€ 175,- (beperkt beschikbaar)

Niveau

Basiskennis aanwezig

Conditie

Gemiddeld, maximale looptijd is 20 á 30 minuten

 

Inclusief

Alle vervoer vanaf de luchthaven, overnachting met ontbijt in comfortabele accommodaties, maaltijden zoals aangegeven in de reisbeschrijving, doorlopende fotocoaching, een informatiebijeenkomst vooraf en individuele fotobespreking achteraf.

 

Exclusief

Vlucht naar vertrekpunt, lunches, diners m.u.v. laatste dag, drankjes, reis- en annuleringsverzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

Bekijk ook de algemene voorwaarden

Video

Deze video toont de ongelooflijke schoonheid van het eiland Skye