Alle fotoreizen

Griekenland / Samos 

Het eiland Samos, in de azuurblauwe  Aegeïsche zee geldt als één van de mooiste en groenste Griekse eilanden. Combineer een onvergetelijke fotoreis met een avontuurlijke vakantie!

17-24 mei 2022  

Maximaal 4 deelnemers. Nog 3 plaatsen beschikbaar! 

Noord Ierland en Donegal

(Noord) Ierland staat misschien niet bekend als toeristische trekpleister, en dat is maar goed ook – het is er ongekend stil! Deze reis brengt je naar de mooiste plekken van Noord Ierland en de nog weinig bezochte county Donegal, het meest ‘Schotse’ Ierland!

maximaal 5 deelnemers, nog 3 plaatsen beschikbaar

12 t/m 18 april 2022 

Hebriden en Assynt (vertrekgarantie)

De Schotse Hebriden vormen de uiterste buitenrand van Europa – maar wat voor buitenrand! Hier is de natuur nog ongetemd, hier speelt de verbeelding de hoofdrol tegen een decor van magisch landschap.

Maximaal 5 deelnemers, nog 1 plaats beschikbaar!

23 t/m 30 oktober 2022

Fascinerend Ierland

Ierland is fascinerend – je proeft er de rijke geschiedenis in deze uithoek van Europa, vaak opgedist in smeuïge verhalen en ballades. Ook het landschap is hier fascinerend – en voor wie het weet te vinden vol fotogenieke plekken. Deze fotoreis brengt je naar het bizarre steenlandschap van de Burren en naar de adembenemend mooie kusten van het Zuidwesten.

10-16 april 2023, max. 5 deelnemers
Nog 4 plaatsen beschikbaar

Magical Skye

Het eiland Skye, in het ruige Noordwesten van Schotland, is het a voor de echte landschaps- en natuurfotograaf. Hier is de aarde nog ‘oer’, hier is het licht ongeëvenaard. Mijnfotoreis.nl gaat in 2021 opnieuw naar dit adembenemende landschap,één van onze populairste bestemmingen. 

30 oktober – 5 november 2022, max. 5 deelnemers
Nog 4 plaatsen beschikbaar 

speciaal aanbod

nu 10% korting op je tweede reis

…omdat jouw reis naar meer smaakt!