Alle fotoreizen

Griekenland / Samos 

Het eiland Samos, in de azuurblauwe  Aegeïsche zee geldt als één van de mooiste en groenste Griekse eilanden. Combineer een fotoreis met een avontuurlijke vakantie!

10 -17 mei 2021

Maximaal 4 deelnemers 

Noord Ierland en Donegal

(Noord) Ierland staat misschien niet bekend als toeristische trekpleister, en dat is maar goed ook – het is er ongekend stil! Deze reis brengt je naar de mooiste plekken van Noord Ierland en de nog weinig bezochte county Donegal, het meest ‘Schotse’ Ierland!

Maximaal 5 deelnemers, nog 1 plaats beschikbaar

21 tot 27 september 2020

Hebriden en Assynt  Extra reis

De Schotse Hebriden vormen de uiterste buitenrand van Europa – maar wat voor buitenrand! Hier is de natuur nog ongetemd, hier speelt de verbeelding de hoofdrol tegen een decor van magisch landschap.

Maximaal 5 deelnemers, nog 2 plaatsen beschikbaar

17 t/m 24 oktober 2020

Fascinerend Ierland

Ierland is fascinerend – je proeft er de rijke geschiedenis in deze uithoek van Europa, vaak opgedist in smeuïge verhalen en ballades. Ook het landschap is hier fascinerend – en voor wie het weet te vinden vol fotogenieke plekken. Deze fotoreis brengt je naar het bizarre steenlandschap van de Burren en naar de adembenemend mooie kusten van het Zuidwesten.

15-21 april 2021, max. 5 deelnemers nog 4 plaatsen beschikbaar

Magical Skye

Het eiland Skye, in het ruige Noordwesten van Schotland, is het a voor de echte landschaps- en natuurfotograaf. Hier is de aarde nog ‘oer’, hier is het licht ongeëvenaard. Mijnfotoreis.nl gaat in 2021 opnieuw naar dit adembenemende landschap,één van onze populairste bestemmingen. 

23-29 oktober 2021, max. 5 deelnemers

speciaal aanbod

nu 10% korting op je tweede reis

…omdat jouw reis naar meer smaakt!