Fotoreis Schotland

Bijzondere fotografie reizen
meer informatie

Maak jouw mooiste foto in Schotland

Een fotoreis naar Schotland is een geweldige ervaring voor elke (landschaps)fotograaf. Er is geen land dat zoveel gezichten heeft als Schotland. Van de liefelijke dalen in het zuiden tot de woeste hooglanden in het Noord-Westen. Een land van vier seizoenen op één dag, grotendeels nog ongerept en ‘oer’. Een uiterst gastvrij land voor een fotograaf, een land vol inspiratie!

Ervaringen van deelnemers

 

Helemaal top. Het was zoals ik had gehoopt. Een ongelofelijk mooi land in waarschijnlijk de mooiste tijd van het jaar. Goede raadgevingen m. b. t. instellingen en compositie hebben me geholpen om mijn fotograferen naar een hoger niveau te tillen.

Hans Bos

Een fotoreis met Edward Mackenzie is een goed uitgestippelde tocht door het mooie land van zijn voorvaderen.  Door zijn lokale kennis heeft hij ons naar de mooiste plekken gebracht. Ik heb deze reis veel geleerd over compositie, het nut van lijnen in de foto en het belang van het juiste licht. Een goed verzorgde reis die zeker is aan te raden als landschapsfotografie je hobby is. Een trip waar je blij van wordt!

Klaas T. Meijer

 

Onze fotoreizen

Onze fotoreizen voeren je naar de mooiste gebieden, naar ruige landschappen en verstilde meren. In kleine groepjes maak je onder leiding van een ervaren reisleider/fotograaf met Schotse roots een schitterende reis met talloze overweldigende foto-stops. Onderweg komen alle relevante fotografische onderwerpen aan de orde: scherpstellen, belichting, filtergebruik, langetijd-opnamen etc. Daarbij is door de kleine groepen alle ruimte voor individuele fotocoaching.

speciaal aanbod

nu 10% korting op je tweede reis

…omdat jouw reis naar meer smaakt!